مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.

 


آشپزی مارمالاد ,معمولاً ,تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود رایگان کتاب به سایت امیرونیک خوش اومدید اینجای یه جای خوب برای فن سونیکی هاست امیدوارم لحظات خوشی رو اینجا سپری کنید فناوری و طراحی مودم های ADSL و VDSL گروه پژوهشی سیـمیـا آموزش دکوراسیون داخلی منزل و محل کار خرید لوازم خانگی از بانه عزیز چت|چتروم عزیز|چت عزیز|چت روم عزیزچت اصلی تیم تولید محتوای بهیدو