مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.

 


آشپزی مارمالاد ,معمولاً ,تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروه برنامه نویسی هسنا گلیو تبادل لینک 5040 اولین سایت تخصصی زمین لغزش ها دابسمش لوازم آرایش| زیباییی پوست و مو| ادکلن و عطر خیریه مهر فاطمی استان سمنان :) دانلود کده